Разлика между версии на „Разблокиране на ПИН код“

От Infonotary
Направо към навигацията Направо към търсенето
Ред 4: Ред 4:
 
:[[Картинка:SCM_MainScreen_BG.png]]
 
:[[Картинка:SCM_MainScreen_BG.png]]
  
Появява се диалогов прозорец, в който трябва да въведете Вашия АИН и два пъти нов ПИН код (или стария, който сте ползвали). АИН кодът може да бъде намерен на Персоналните за достъп до картата, получени заедно с картата ([http://wiki.infonotary.com/mediawiki/images/c/ce/SCM_Printout.png примерна бланка]). Минималната и максималната дължина на ПИН зависи от модела на смарт картата.
+
Появява се диалогов прозорец, в който трябва да въведете Вашия АИН и два пъти нов ПИН код (или стария, който сте ползвали). АИН кодът може да бъде намерен на Персоналните за достъп до картата, получени заедно с нея ([http://wiki.infonotary.com/mediawiki/images/c/ce/SCM_Printout.png примерна бланка]). Минималната и максималната дължина на ПИН зависи от модела на смарт картата.
 
:[[Картинка:SCM_UnblockPIN_BG.png]]
 
:[[Картинка:SCM_UnblockPIN_BG.png]]
  

Версия от 10:22, 13 юни 2012

В случай, че въведете вашия ПИН три пъти грешно, той се блокира и е необходимо да бъде разблокиран като за целта можете да използвате Infonotary Smart Card Manager.

За да направите това стартирайте програмата и следвайте следните стъпки:

SCM MainScreen BG.png

Появява се диалогов прозорец, в който трябва да въведете Вашия АИН и два пъти нов ПИН код (или стария, който сте ползвали). АИН кодът може да бъде намерен на Персоналните за достъп до картата, получени заедно с нея (примерна бланка). Минималната и максималната дължина на ПИН зависи от модела на смарт картата.

SCM UnblockPIN BG.png


Ако разблокирането е успешно се извежда следното съобщение:

SCM Success BG.png


Ако въведеният АИН е некоректен ще получите следното съобщение:

SCM WrongAIN BG.png

Warning.jpg Внимание: Ако при опит за разблокиране се въведе грешен АИН 3 (три) пъти за Bit4id или 5 (пет) пъти за Siemens, картата се блокира необратимо и става неизползваема!