Разлика между версии на „Подписване в Mozilla Firefox чрез Infonotary Browser Signer“

От Infonotary
Направо към: навигация, търсене
(Инсталация на Infonotary Browser Signer)
Ред 5: Ред 5:
 
* '''ВАЖНО''': Уверете се, че няма други инсталирани добавки за подписване (SignTextJS, SignTextJS+ и др.)
 
* '''ВАЖНО''': Уверете се, че няма други инсталирани добавки за подписване (SignTextJS, SignTextJS+ и др.)
  
==Инсталация на Infonotary Browser Signer==
+
==Инсталация на InfoNotary Browser Signer==
За да може да подписвате в Mozilla Firefox е необходимо да инсталирате добавката '''[https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/infonotary-browser-signer/ Infonotary Browser Signer]''', като натиснете бутона "'''Add to Firefox'''" и рестартирате браузъра.
+
За да може да подписвате в Mozilla Firefox е необходимо да инсталирате добавката '''[https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/infonotary-browser-signer/ InfoNotary Browser Signer]''', като натиснете бутона "'''Add to Firefox'''" и рестартирате браузъра.
  
 
==Подписване в Mozilla Firefox==
 
==Подписване в Mozilla Firefox==

Версия от 12:59, 4 декември 2018

Преди да пристъпите към изпълнение

  • Ако притежавате смарт карта и четец от Инфонотари, но не сте инсталирали драйвери за тях, изпълнете инструкциите от Инсталация на драйвери за четец и смарт карта в Windows
  • ВАЖНО: За да може да ползвате удостоверението си за електронен подпис с Firefox, е задължително четецът да е включен в компютъра, преди да пуснете програмата.
  • ВАЖНО: Преди да преминете към подписване се уверете, че имате инсталирана актуална версия на Infonotary e-Doc Signer NG
  • ВАЖНО: Уверете се, че няма други инсталирани добавки за подписване (SignTextJS, SignTextJS+ и др.)

Инсталация на InfoNotary Browser Signer

За да може да подписвате в Mozilla Firefox е необходимо да инсталирате добавката InfoNotary Browser Signer, като натиснете бутона "Add to Firefox" и рестартирате браузъра.

Подписване в Mozilla Firefox

При подписване се появява предупредително съобщение - не натискайте бутон "ОК" преди да се извърши подписването с Infonotary e-Doc Signer NG.

IBS Sign.PNG

Моля, изчакайте да се стартира прозореца за подписване на Infonotary e-Doc Signer NG, от който избирате съответно удостоверение.

Натиснете бутон "Подписване"

IBS Sign 2.PNG

Въведете ПИН код

IBS Sign 3.PNG