Разлика между версии на „Подписване в Mozilla Firefox чрез Infonotary Browser Signer“

От Infonotary
Направо към: навигация, търсене
(Подписване в Mozilla Firefox)
(Премахване на цялото съдържание на страницата)
 
Ред 1: Ред 1:
== Преди да пристъпите към изпълнение ==
 
* Ако притежавате смарт карта и четец от Инфонотари, но не сте инсталирали драйвери за тях, изпълнете инструкциите от [[Инсталация на драйвери за четец и смарт карта в Windows]]
 
* '''ВАЖНО''': За да може да ползвате удостоверението си за електронен подпис с Firefox, е задължително четецът да е включен в компютъра, преди да пуснете програмата.
 
* '''ВАЖНО''': Преди да преминете към подписване се уверете, че имате инсталирана актуална версия на [https://www.infonotary.com/?p=doc_l2_4 '''InfoNotary e-Doc Signer''']
 
* '''ВАЖНО''': Уверете се, че няма други инсталирани добавки за подписване (SignTextJS, SignTextJS+ и др.)
 
  
==Инсталация на InfoNotary Browser Signer==
 
За да може да подписвате в Mozilla Firefox е необходимо да инсталирате добавката '''[https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/infonotary-browser-signer/ InfoNotary Browser Signer]''', като натиснете бутона "'''Add to Firefox'''" и рестартирате браузъра.
 
 
==Подписване в Mozilla Firefox==
 
При подписване се появява предупредително съобщение - '''не натискайте бутон "ОК"''' преди да се извърши подписването с InfoNotary e-Doc Signer.
 
 
[[Файл:IBS Sign.PNG]]
 
 
Моля, изчакайте да се стартира прозореца за подписване на InfoNotary e-Doc Signer, от който избирате съответно удостоверение.
 
 
Натиснете бутон "'''Подписване'''"
 
 
[[Файл:IBS Sign 2.PNG | 450px]]
 
 
Въведете ПИН код
 
 
[[Файл:IBS Sign 3.PNG]]
 

Текуща версия към 09:55, 5 декември 2018