Разлика между версии на „Инсталиране на удостоверителната верига на Инфонотари в macOS“

От Infonotary
Направо към навигацията Направо към търсенето
Ред 1: Ред 1:
* '''ВАЖНО:''' За да можете да използвате вашето удостоверение за електронен подпис в Safari, Mail и останалите програми, поддържащи интеграция с Keychain, първо трябва да инсталирате:<!-- [https://repository.infonotary.com/files/certificates/INotaryCertChain-MacOS.p7b удостоверителната верига на Инфонотари].-->
+
* '''ВАЖНО:''' За да можете да използвате вашето удостоверение за електронен подпис в '''Safari''', '''Mail''' и останалите програми, поддържащи интеграция с Keychain, първо трябва да инсталирате:<!-- [https://repository.infonotary.com/files/certificates/INotaryCertChain-MacOS.p7b удостоверителната верига на Инфонотари].-->
  
 
Удостоверителна верига за удостоверения, издадени '''преди''' 08.01.2018 г. - [http://repository.infonotary.com/ra/INotaryCertChain_Mac.p7b INotaryCertChain_Mac.p7b].
 
Удостоверителна верига за удостоверения, издадени '''преди''' 08.01.2018 г. - [http://repository.infonotary.com/ra/INotaryCertChain_Mac.p7b INotaryCertChain_Mac.p7b].

Версия от 18:51, 12 юни 2018

  • ВАЖНО: За да можете да използвате вашето удостоверение за електронен подпис в Safari, Mail и останалите програми, поддържащи интеграция с Keychain, първо трябва да инсталирате:

Удостоверителна верига за удостоверения, издадени преди 08.01.2018 г. - INotaryCertChain_Mac.p7b.

Удостоверителна верига за удостоверения, издадени след 08.01.2018 г. - InfoNotary_Qualified_eIDAS_Mac.p7b

След като добавите удостоверителната верига, изберете InfoNotary CSP Root и/или InfoNotary TSP Root в категория Certificates.

Натиснете бутона Always Trust, за да бъде добавен InfoNotary CSP Root и/или InfoNotary TSP Root към доверените издатели.


KeychainAlwaysTrust.png

Keychain Access ще поиска паролата на логнатият в момента потребител за да потвърди инсталирането.

KeychainConfirm.png


WarningYellow.png След инсталацията на удостоверителната верига трябва да продължите с инсталирането на драйвер за четец и смарт карта.