Инсталация на удостоверителната верига на Инфонотари в Windows Vista

От Infonotary
Версия от 14:28, 18 септември 2009 на Julian.popov (беседа | приноси) (Нова страница: == Преди да пристъпите към изпълнение == ??? => * Ако притежавате смарт карта и четец от Инфонота...)
(разл) ← По-стара версия | Текуща версия (разл) | По-нова версия → (разл)
Направо към навигацията Направо към търсенето

Преди да пристъпите към изпълнение

??? =>

<= ???

Инсталация

Преди да започнете работа с вашето удостоверение за електронен подпис е необходимо да инсталирате базовите удостоверения на Инфонотари. Удостоверителната верига можете да намерите в директория “certificates” на инсталационния диск или в Интернет на адрес:

http://www.infonotary.com/site/files/INotaryCertChain.p12

Операционната система Microsoft Windows използва централизирано хранилище за съхранение на удостоверения за електронен подпис (цифрови сертификати). Всички програми, използващи криптография имат достъп до това хранилище. Инсталацията на удостоверения се прави за текущия потребител на Windows. Ако повече от един потребители използват една система, то инсталацията трябва да се извърши поотделно за всеки един от тях.

За да инсталирате базовите удостоверения на Инфонотари за активния потребител на MS Windows направете следното:

??? =>

TODO

<= ???

??? =>

Забележка: Инсталацията на вашето удостоверение в хранилището на Microsoft Windows става автоматично при поставяне на смарт картата в четеца и не е необходимо да го инсталирате ръчно.

<= ???